23-24 oktober 2021

Velkommen til mitt aller første kurs i det nye verkstedet hjemme på gården i Kvelde, Vestfold!
 

Standard kurvflettingskurs som tar utgangspunkt i en av de mest klassiske fremgangmetodene for runde kurver, en fantastisk anvendelig metode som kan brukes både for mindre brødfat og større vedkurver. Vi lærer å bygge opp en kurv fra bunn, til staker, kimning, sideflett og kant. 

Alle på kurset lager en kurv hver som de får med hjem, bruksområde/type kurv, størrelse, om den skal ha hank eller grep, bestemmer man selv. Det garanteres at dette er en kurv du kommer til å bli veldig glad i!

Kurset passer både nybegynnere som aldri har flettet før, og øvede. Har du flettet runde kurver tidligere og har lyst til å bryne deg på nye utfordringer så skriv til meg på forhånd om hva annet du kunne tenke deg å lage, så ser vi om det lar seg gjøre!

Materialet vi bruker på kurset er pil dyrket på gården! Det blir anledning til å ta pauser i pilåkeren og jeg gleder meg til å vise frem dette fantastisk bærekraftige og vakre naturmaterialet!

Kurset varer i 14 timer: lørdag 10-17og søndag 9-16.

Pris 1600,- inkl. lunsj begge dager samt pdf/ebok med notater fra kurset! Materialutgifter (200-400) kommer i tillegg.

For spørsmål om kurset ta kontakt her, eller ring Kristine på 970 27 807.

Kommer du langveisfra? Jeg henter deg gjerne på togstasjonen i Sandefjord og tilbyr også overnattingsplass – skriv i kommentarfeltet under hva du trenger, eller kontakt meg her for å høre mer!

Hvordan melder jeg meg på?
Bruk skjemaet under, så får du en bekreftelse på epost!