Er du glad i å lage ting med hendene? Eller har du bare lyst til å gjøre noe helt anderledes en helg?

Kurvfletting er et fantastisk håndverk og noe mennesker har drevet med i tusenvis av år. De grunnleggende fletteteknikkene er ikke så vanskelige og alle kan lage en kurv på to dager.

Å flette sin egen kurv gir en fantastisk mestringsfølelse og kan være en inspirerende avkobling. Kursene krever ingen forkunnskaper og anbefales alle, både kvinner og menn. Et kurs er også kjempefint å gi i gave, ta kontakt om du ønsker å kjøpe et gavekort til noen du er glad i.

Materialet som brukes på kursene er egendyrket pil fra Kvelde i Vestfold.

Prisen for to-dagers kurs er 1600 kr (+ materialer 2-400 kr). For dette får du en kurv til å ta med hjem sammen med en pdf/ebok med notater fra kurset.

Har du spørsmål om kursene er det bare å ta kontakt!

Kurskalenderen oppdateres fortløpende, vil du ha nye kursdatoer tilsendt på mail: meld deg på nyhetsbrevet! Skulle kurset du ønsker å gå på være fullbooket er det også mulig å sette seg på venteliste så gir jeg besked om noen skulle melde avbud.

Mtp smittevernshensyn er kursene er små arrangementer med maks 8 deltakere. Alle arbeider individuelt med hver sin kurv og hvert sitt sett med verktøy, i tilstrekkelig avstand til hverandre. Avmelding grunnet forkjølelsessymptomer refunderes kostnadsfritt.

KURSDATOER 2021- trykk på datoene for mer info og påmelding 

 
 

23. – 24. oktober 2021 – Vestfold (hjemme på gården i Kvelde) – FULLT!

20. – 21. november 2021 – Vestfold (hjemme på gården i Kvelde) – FULLT!

4. – 5. desember 2021 – Vestfold (hjemme på gården i Kvelde)

 

ANDRE ARRANGEMENTER

 19. – 20. august 2021 – Kunsthåndverksmarkedet på Kirkeristen (Oslo)

 

 –