Er du glad i å lage ting med hendene? Eller har du bare lyst til å gjøre noe helt anderledes en helg?

Kurvfletting er et fantastisk håndverk og noe mennesker har drevet med i tusenvis av år. De grunnleggende fletteteknikkene er ikke så vanskelige og alle kan lage en kurv på to dager.

Å flette sin egen kurv gir en fantastisk mestringsfølelse og kan være en inspirerende avkobling. Kursene krever ingen forkunnskaper og anbefales alle, både kvinner og menn. Et kurs er også kjempefint å gi i gave, ta kontakt om du ønsker å kjøpe et gavekort til noen du er glad i.

Materialet som brukes på kursene er norskdyrket pil!

Prisen for to-dagers kurs er 1600 kr (+ materialer 2-400 kr). For dette får du en kurv til å ta med hjem sammen med en pdf/ebok med notater fra kurset.

Alle høstens kurs er nå fulltegnede, men ønsker du å få beskjed om noen skulle melde avbud er det bare å skrive til meg så vil du få beskjed.

Det blir nye kurs til våren, vil du være blant de første som får vårens kursdatoer på mail, meld deg på nyhetsbrevet!

Mtp smittevernshensyn er kursene er små arrangementer med maks 8 deltakere. Alle arbeider individuelt med hver sin kurv, i tilstrekkelig avstand til hverandre. Avmelding grunnet forkjølelsessymptomer refunderes kostnadsfritt.

KURSDATOER HØSTEN 2020 (trykk på datoene for å komme til info og påmelding):

19. – 20. september – Oslo (Kroloftet, Etterstad). FULLT!  Runde kurver / rammeverkskurver – passer både nybegynnere og øvede

24. – 25. oktober – Oslo (Kroloftet, Etterstad). FULLT! Firkanta kurver – passer best for flettere med litt erfaring

14. – 15. november – Oslo (Kroloftet, Etterstad). AVLYST GRUNNET NYE SMITTEVERNSREGLER I OSLO

5. – 6. desember – Oslo (Kroloftet, Etterstad). FULLT!  NY DATO 23-24 JANUAR 2021

 

ANDRE ARRANGEMENTER

7. – 9. september, workshop i rammeverkskurv for studenter ved Kunsthøyskolen i Oslo (KHiO), sammen med kunsthåndverker Ingrid Becker