28-29 august 2021

Velkommen til kurvflettingskurs i Kroloftets lokaler på Etterstad!
 

Dette kurset vil ta utgangspunkt i en av de mest klassiske fremgangmetodene for runde kurver, en fantastisk anvendelig metode som kan brukes både for mindre brødfat og større vedkurver. Vi lærer å bygge opp en kurv fra bunn, til staker, kimning, sideflett og kant. 

Alle på kurset lager en kurv hver som de får med hjem, bruksområde/type kurv, størrelse, om den skal ha hank eller grep, bestemmer man selv. Det garanteres at dette er en kurv du kommer til å bli veldig glad i!

Kurset passer både nybegynnere som aldri har flettet før, og øvede. Har du flettet runde kurver tidligere og har lyst til å bryne deg på nye utfordringer så skriv til meg på forhånd om hva annet du kunne tenke deg å lage, så ser vi om det lar seg gjøre!

Materialet vi bruker på kurset er egendyrket pil fra Vestfold. Pil er et fantastisk bærekraftig, holdbart og vakkert naturmateriale som er verdt å bli kjent med.

Kurset varer i 14 timer og vil gå over lørdag og søndag, kl 10-17 begge dager.

Pris 1600,- for to dager, inkl. pdf/ebok med notater fra kurset. Materialutgifter (200-400) kommer i tillegg.

Frukt og te/kaffe finnes på huset, men ta med niste! For spørsmål om kurset ta kontakt her, eller ring Kristine på 970 27 807. 

Hvordan melder jeg meg på?
Bruk skjemaet under, så får du en bekreftelse på epost!