2- dagers Kurvflettingskurs i Vang 21-22 september 2019

Velkommen på et kurs utenom det vanlige!

Nest siste helg i september blir det kurs i pilefletting på gården til Tor Evert Johansen i Vang i Valdres.

Kurset varer i 14 timer og vil gå over lørdag 10-18 og søndag 10-16. Pris 1200 kr + materialer 200 kr pr pers. Alle på kurset lager en kurv som en får hjem sammen med en pdf/ebok med notater fra kurset. Det blir felles måltid og enkel servering begge dager.

Dette kurset passer både nybegynnere og øvede og vil  gjennomgå en av de mest klassiske fremgangmetodene for runde kurver, en metode som kan brukes både for mindre brødfat og større vedkurver. Vi lærer å bygge opp en kurv fra bunn, til staker, kimning, sideflett og kant. Materialet vi bruker på kurset er norsk økologisk dyrket pil. Pil er et fantastisk lett dyrket og bærekraftig materiale som er verdt å bli kjent med. Kursholder Kristine Hognerud Træland, faglært kurvmaker med svennebrev.

For påmelding og mer info ring Kristine på telefon 97027807, ta kontakt her, eller skriv til Tor Evert på mail torevert@gmail.com

Gården har adresse Nordabergsvegen 396, 2973 Ryfoss og kan om man ikke kommer med bil nås med Valdresekspressen til Oslo. (Det er mulighet for å bli hentet på Vang). Trenger man overnatting kan en enten telte på gården eller eks leie hytte på Rogn Camping, 7 min unna med bil.

Les gjerne mer om det spennende gårdsprosjektet på Tor Everts blog Øvre Brekkebakkadn Gård.
Eller ved å trykke på en av artiklene nedenfor:

Vang i Valdres: Å slå rot på et falleferdig bruk

Ren Mat 20.09.18 : Huga på gard

Avisa Valdres 20.06.18: NRK følger gjenreisinga av Øvre Brekkebakkadn