30. NOVEMBER 2019 KROLOFTET (FRYSJA, OSLO)

Velkommen til et dagskurs i stolseteflett!

Å flette stolseter er en fantastisk måte å upcycle gamle kjøkkenstoler på! På dette 8 timers kurset vil vi gjennomgå grunnprinsippene for to ulike stolsete teknikker: planflett og konvoluttflett (kjent fra jærstolene). Vi vil fortrinnsvis bruke sjøgress i ulik tykkelse, men papirsnøre er også en mulighet om noen ønsker det.

Alle vil rekke å flette ett sete hver på kurset. Du kan enten ta med stol selv eller få utdelt en enkel second hand kjøkkenstol mot et tillegg på 300 kr.

Hvilke stoler kan tas med? Alle stoler (eller krakker) med en firkantet ramme for sete kan brukes (se bilde nedenfor). Oftest gjelder dette stoler med en pute som kan skrues løs/løsnes unnenifra. Har du en stol hjemme og er i tvil om denne kan brukes så send meg gjerne et bilde i forveien! Det gjelder også hvis du har en stol med et spesifikt mønster du ønsker å restaurere.

Kurset varer i 8 timer fra kl 10-18 lørdag 30.november.

Pris for kurset er 950, inkl. pdf/ebok med notater. Materialutgifter (200-300 + evt. stol 300 kr) kommer i tillegg.

Frukt og te/kaffe finnes på huset, men ta med niste!

For spørsmål ta kontakt her.

Påmelding vil etterhvert bli tilgjengelig på Kroloftets hjemmesider. Meld gjerne din interesse her, så sender jeg deg påmeldingslink så snart den er klar.