Kurvfletting er et fantastisk håndverk og noe mennesker har drevet med i tusenvis av år. De grunnleggende fletteteknikkene er ikke så vanskelige og alle kan lage en kurv på to dager. Å flette sin egen kurv gir en inspirerende mestringsfølelse og er en god avkobling. Kurvflettingskurs anbefales for alle interessert i bærekraft og i verdien av å lage ting selv. Ingen forkunnskaper kreves, passer både menn og kvinner. Et kurs er også kjempefint å gi i gave, ta kontakt for kjøp av gavekort. 

Materialet som brukes på kursene er ubehandlet pil dyrket i Norge.

Prisen for to-dagers kurs er 1400 kr (+ materialer). For dette får du en kurv til å ta med hjem, sammen med en pdf/ebok med notater fra kurset.

En-til-en kurs: passer ikke kursdatoene eller du ønsker hjelp til å gjennomføre et spesielt prosjekt kan det også avtales en-til-en undervisning på mitt verksted i Oslo for 950 kr pr arbeidsdag (9-16). Her fletter du selv med veiledning fra meg. Fortrinnsvis ukedager. Ta kontakt for spørsmål eller avtale.

TUSEN TAKK TIL ALLE SOM HAR VÆRT PÅ KURS I 2019!

DET HAR VÆRT KJEMPEGØY Å UNDERVISE DERE, OG IKKE MINST Å SE ALLE DE FANTASTISKE KURVENE SOM ER BLITT LAGET🖤

NÅ BLIR DET EN LITEN BARSELPAUSE I VINTER FØR NYE MÅNEDLIGE HELGEKURS SETTES OPP IGJEN I OSLO & OMEGN FRA APRIL 2020. ØNSKER DU Å FÅ VÅRENS KURSDATOER OG ANDRE NYHETER TILSENDT PÅ MAIL? BLI MED PÅ NYHETSBREVET!