Kurvfletting er et fantastisk håndverk og noe mennesker har drevet med i tusenvis av år. De grunnleggende fletteteknikkene er ikke så vanskelige og alle kan lage en kurv på to dager. Å flette sin egen kurv gir en inspirerende mestringsfølelse og er en god avkobling. Kurvflettingskurs anbefales for alle interessert i bærekraft og i verdien av å lage ting selv. Ingen forkunnskaper kreves, passer både menn og kvinner. Et kurs er også kjempefint å gi i gave, ta kontakt for kjøp av gavekort. 

Materialet som brukes på kursene er ubehandlet pil dyrket i Norge.

Prisen for to-dagers kurs er 1400 kr (+ materialer). For dette får du en kurv til å ta med hjem, sammen med en pdf/ebok med notater fra kurset.

En-til-en kurs: passer ikke kursdatoene eller du ønsker hjelp til å gjennomføre et spesielt prosjekt kan det også avtales en-til-en undervisning i Oslo for 950 kr pr arbeidsdag (9-16). Her fletter du selv med veiledning fra meg. Fortrinnsvis ukedager. Ta kontakt for spørsmål eller avtale.

KURS FOR LIER HUSFLIDLAG I MARS 2020 OG APRILKURSET I OSLO BLE DESSVERRE AVLYST GRUNNET KORONA OG SMITTERISIKO.

Nå ser det imidlertid ut til at det snart kan startes med kurs igjen. Kursene i kurvfletting er små arrangementer med maks 8 deltakere. Alle arbeider individuelt med hver sin kurv, og det er enkelt å tilrettelegge for smittevernstiltak som god avstand etc.

Nye kursdatoer vil bli annonsert så fort som mulig. Meld deg gjerne på nyhetsbrevet om du vil ha dem på mail!